Safe (2012)

Safe (2012)

875
Viti: 2012 Cilësia: HD

Përshkrimi

Mei një vajzë e re mban në memorien e saj një kod sekret që vë në lojë, triad-ën, mafien ruse, dhe policë të korruptuar të new york city.