Inglourious Basterds (2009)

Inglourious Basterds (2009)

875
Viti: 2009 Cilësia: HD

Përshkrimi

Në francën e pushtuar nga gjermanët në luftën e dytë botërore një plan për të vrarë liderët nazistë bashkon një grup ushtarësh US dhe pronaren e kinemasë që po planifikon njëlloj.