300: Rise of an Empire (2014)

300: Rise of an Empire (2014)

875
102 min
Viti: 2014 Cilësia: HD

Përshkrimi

Gjenerali grek Themistokles udhëheq ushtrine dhe flotën greke kundër sulmit për pushtim të persëve.